Webbdesign

Webbdesign

Vi kan göra din webbplats både enkel, snygg och intressant. Din hemsida är ofta din kunds första intryck av dig och ditt företag. Design och layout är minst lika viktigt som innehåll och användarvänlighet. Vi gör det enkelt för både dig och dina kunder.

En ny, modern hemsida behöver inte vara dyr. Med unika bilder och beskrivande text blir din sida unik och ger dina besökare ett seriöst intryck av ditt företag. Vi hjälper dig att skapa innehållet och du kan enkelt redigera varje sida själv i efterhand. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Därför väljer vi fasta priser före timpriser. Vi ger inte upp förrän du som kund är helt nöjd.

Webbdesign

Steg för steg, så här gör vi din hemsida

Vi går tillsammans med dig från första kontakt till lansering.

Vi följer en enkel struktur med fasta datum för både dig som kund och oss. På så sätt stannar inte våra projekt upp och din sida förverkligas utan att du behöver undra vad som händer.

VAD KOSTAR EN HEMSIDA?

Räkna snabbt och enkelt ut vad det kommer att kosta med en webbplats från Mañana Web.

STARTA MIN ONLINE OFFERT

0$ /månad

Tack, vi kommer kontakta dig inom det snaraste.

Antal undersidor

Antal informella undersidor

Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Köp eller leasa din hemsida?

Köp din hemsida till ett fastpris eller leasa genom månadsbetalning

Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Antal undersidor

Antal informativa undersidor

Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Tillval
Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Betalsätt

Just nu får du 10% rabatt på månadskostnaden vid helårsbetalning

Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

TillvalDu behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Webbhotell

Kostnad för webbhotell per månad, se våra paket under fliken Webbhotell / hosting

Webbhotell Basic

69 kr /månad

Webbhotell Medium

129 kr /månad

Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Erbjudande
Du behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

Sista stegetDu behöver göra ett val för att fortsätta.

VIDARE TILL NÄSTA STEG

DITT PRIS FRÅN MAÑANA WEB

Slutpris:

/månad

Summering

BeskrivningInformationAntalPris
Rabatt:
Totalt:/månad

SKICKA KONTAKTFÖRFRÅGAN

Wordpress - Världens mest använda CMS

Ett bra publiceringsverktyg underlättar för dig om du vill underhålla din hemsida själv. Fast varför vill du göra det när vi gör det åt dig?

Att wordpress är ett av världens mest använda CMS system eller publiceringssystem är inte särskilt konstigt om man tänker på vad man kan göra med det i förhållande till kostnaden. För bara några år sedan förknippade man plattformen med bloggar men idag är det ett publiceringssystem som är så mycket mer än bara ett bloggverktyg. Idag blir det allt vanligare att företag, både små som stora, utvecklar sina hemsidor i WordPress med vetskap om att man är väl utrustad för framtiden. WordPress bygger på öppen källkod vilket har många fördelar. Eftersom systemet är tillgängligt för alla betyder det att ni blir oberoende av leverantörer.

Bli hittad, nå ut & få spridning

Sökmotoroptimering (SEO) innebär att vi anpassar din hemsida med utvalda sökord så att den hamnar högre upp i träfflistorna när användare söker på dessa ord.

Varje dag görs miljontals sökningar i de stora söktjänsterna. Med en sökmotoroptimerad hemsida ökar du chanserna att få fler besökare till din hemsida som har behov av just ditt företags produkter eller tjänster.

Nyhetsbrev

All marknadsföring handlar om att bygga relationer.

All marknadsföring handlar om att bygga relationer. Internet erbjuder unika möjligheter eftersom mer eller mindre alla är uppkopplade. I affärssammanhang är mailen ett viktigt verktyg. Därför är designade och mätbara nyhetsbrev en viktig kanal för att både sälja produkter/tjänster och stärka varumärket.

Det är via exempelvis Facebook och kampanjsidor som du bygger ditt e-post och mobilregister. Information och marknadsföring via mail är en viktig del av helhetslösningen på nätet.

Fotografering för företag

Bilder är viktigt, oavsett om det gäller webbsida, företagspresentation eller reklam. Vi hjälper dig med fotografering av bland annat produkter, miljöer och porträtt och det oavsett om du vill ha foto i studio eller rätt företagsmiljö.

Jag älskar att fotografera och är det något jag tycker är extra roligt så är det att fotografera människor. Barn, familjer, gravida, kärlekspar, syskon eller kolleger, alla är välkomna framför min kamera. Jag fotograferar i studio om så önskas men kommer gärna hem till dig eller besöker er på ert smultronställe.

Kontakta oss

Vi håller till i kontor på Limhamn, Malmö. Boka gärna in ett besök!

9:00 - 17:00

040 - 622 00 55

support@mananaweb.se

Ringugnsgatan 10, 216 16 Limhamn