Webbutveckling

Förutom vanliga hemsidor hjälper vi även företag utveckla system som ligger bakom det besökaren ser. Kopplingar för att läsa och skriva information till bokningssystem, ordersystem, digital signering, formulär och betalsystem. Vi jobbar med det API som din leverantör tagit fram och agerar som den utvecklare som de ofta ber dig kontakta. Vitec, Fasad, Fortnox, Klarna, Assently, är några exempel på de vi jobbat med tidigare.
Bio- och teatersystem

Koppling till Chaplin

Mañana Web har utvecklat ett plugin för WordPress som hämtar visningar direkt från Chaplin och visar dem direkt på din hemsida.

Se demo
BoLiving
Mañana Web - Webbyrå Malmö
Mäklarsystem

Koppling till Vitec eller Fasad

Ligger era objekt utanför er hemsida idag? Tillsammans med Mañana Web kan vi göra en modern mäklarsida där objekten gränslöst visas på er hemsida. Lägg upp objekten som vanligt i ert mäklarsystem så länkas era kunder från t ex Hemnet direkt till er hemsida.

BoLiving
BRC
BRC

API-kopplingar

Till BRC har vi utvecklat en webbsida som är kopplad till deras befintliga säljsystem. Med över 3000 produkter i sortimentet var det viktigt att systemet var lätthanterat och hade en smart koppling till det interna säljsystemet. Sidan är byggd i WordPress och Woocommerce och är givetvis responsiv för att fungera i alla besökarnas webbläsare.

DET HÄR ÄR MAÑANA WEB

Fredrik Allfelt

Säljare

0708 – 477 477

fredrik@mananaweb.se

Andreas Modess

Webbutvecklare

0768 – 30 30 60

andreas@mananaweb.se

Charlotte Wallenholm

Säljare/Copywriter

0732 – 67 18 55

charlotte@mananaweb.se

Kontakta oss

Vi håller till i kontor på Limhamn i Malmö. Boka gärna in ett besök!

9:00 - 17:00

040 - 622 00 55

kontakt@mananaweb.se

Ringugnsgatan 10, 216 16 Malmö