Den ideella föreningen Hundar Utan Hem räddar avlivningshotade hundar och ger dem en andra chans genom att förmedla dem till nya kärleksfulla ägare. Föreningen räddar och omplacerar drygt 1000 hundar varje år från Irland, Polen, Kanarieöarna och inom Sverige.

Under 2021 hjälpte Mañana Web till med att utveckla ett helt nytt WordPress-baserat hundsystem åt Hundar Utan Hem, Hundis. Behovet var att effektivisera deras arbete och frigöra så mycket tid som möjligt för att kunna rädda och omplacera fler behövande hundar.

– Hundis innebär en stor trygghet för alla oss som arbetar i Hundar Utan Hem. Arbetet blir mycket effektivare och vi har full koll, alla är så nöjda. Hundis är även integrerad med vår hemsida och snart kommer även integrationen med Assently som hanterar alla avtal att ytterligare underlätta vårt arbete, säger verksamhetschef Maria Moe-Ekesryd på Hundar Utan Hem

Mañana Web var en av ett tiotal byråer som Maria Moe-Ekesryd kontaktade när behovet av nya tjänster och bättre webbaserade verktyg blev större. Efter trevliga samtal med Mañanas vd Fredrik Allfelt bestämde de sig för att gå vidare.

– Vi har verkligen gillat att samarbeta med Mañana Web. Där finns en professionalitet, stort intresse och kunskap, skicklig utvecklare, en enkelhet i samarbetet och sist men inte minst har vårt samarbete präglats av omtanke och värme, avslutar Maria Moe-Ekesryd.

Vi i Mañana Web kan bara säga detsamma om denna fantastiska förening, Hundar Utan Hem. De är dedikerade, målmedvetna, skickliga och otroligt trevliga att ha att göra med. En idealisk kund!

Hundis lanserades hösten 2021 och nästa version av systemet med ytterligare integrationer är inplanerat under mars 2022.

 

***

 

Vill du veta mer om Hundar Utan Hem? Här hittar du allt du behöver veta

www.hundarutanhem.se

 

Behöver du komma i kontakt med Mañana Web? Mejla oss direkt på kontakt@mananaweb.se eller slå oss en signal på 040-622 0055.